Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open avond VGSL ‘Franciscus Gomarus’

Leiden Leiden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leiden, de VGSL 'Franciscus Gomarus'! Op 30 maart is er een open avond. Kom gezellig een kijkje nemen!

Open avond VGST

Enschede Enschede

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Enschede, de VGST! Op 30 maart is er een open avond. Kom gezellig een kijkje nemen!

Open avond VGSN-TQ

Nijmegen Nijmegen

Op 30 maart vindt de eerstejaarsactiviteit van de VGSN Thesaurum Queritans plaats. Wat het is, is nog een verrassing. Kom langs als je benieuwd bent!

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Op 5 april is er een open avond, kom gezellig langs!

Open avond VGSN-TQ

Nijmegen Nijmegen

Op 11 april vindt de volleybalavond van de VGSN Thesaurum Queritans plaats. Kom studenten ontmoeten en lekker sporten in Nijmegen!

Open avond VGSW

Wageningen Wageningen, Gelderland

Ga je in Wageningen studeren en ben je nog op zoek naar een christelijke studentenvereniging? Kom dan bij ons langs op één van onze open avonden! Je kan natuurlijk ook …

Open avond VGSW Lees meer »

Open avond VGSR

Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

Op 13 april is er een open avond bij de christelijke studentenvereniging in Rotterdam. Kom gezellig langs!

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Delft, de VGSD! Op 25 april is er een open kringavond, kom lekker langs om de sfeer te proeven!