Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Delft, de VGSD! Op 15 december is er een avond van zang en gebed ter ere van kerst.

Open activiteit Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op 12 januari is er een open activiteit.

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Op 8 februari is er een open avond, kom gezellig langs!

Open avond VGSL ‘Franciscus Gomarus’

Leiden Leiden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leiden, de VGSL 'Franciscus Gomarus'! Op 9 februari is er een Grote Bijbelkring en een sing-in.

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Delft, de VGSD! Op 23 februari is er een open avond, met eerst een maaltijd en dan een lezing.

Open avond VGSR

Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

Op 23 februari is er een open avond bij de christelijke studentenvereniging in Rotterdam. Kom gezellig langs!

Open avond VGSU

Utrecht Utrecht

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging van Utrecht, de VGSU! Op 16 maart zal er een open avond plaatsvinden. Wees welkom om een kijkje te nemen!

Open Pizzadeegdinsdag Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op dinsdag 28 maart is er een Open Pizzadeegdinsdag. Kom de sfeer proeven!