Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de leukste Christelijke studentenvereniging van Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Deze avond zal er een spreker langskomen en is er een borrel achteraf.

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de leukste Christelijke vereniging van Delft, de VGSD! Deze avond zal een avond van Zang en Gebed zijn. Daarna wordt er geborreld op de sooschboot!

Open Bijbelkring GSV(Kiezelweek Groningen)

Groningen Hereweg 40, Groningen

Kom langs bij de leukste christelijke vereniging van Groningen, GSV! Deze avond zal er bijbelstudie worden gedaan en er zal worden afgesloten met een gezellige borrel.

Open Soos GSV(kiezelweek Groningen)

Groningen Hereweg 40, Groningen

Kom langs bij de leukste christelijke vereniging van Groningen, GSV! Deze avond is er een gezellige borrel op de sociƫteit van GSV.

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de leukste Christelijke studentenvereniging van Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Deze avond zal er bijbelstudie worden gedaan en is er een borrel achteraf.

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de leukste Christelijke vereniging van Delft, de VGSD! Deze avond zal er een academische activiteit zijn, bijvoorbeeld een lezing of een debat. Daarna wordt er geborreld op de sooschboot.

Open avond VGST

Enschede Enschede, Nederland

Kom langs bij de leukste studentenvereniging van Enschede, VGST! Eerst zal er een activiteit zijn en daarna wordt er geborreld.

Open avond VGSU

Utrecht Utrecht

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Utrecht, VGSU! Deze avond zal er een activiteit worden georganiseerd, die wordt afgesloten met een gezellige borrel!