Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open Pizzadeegdinsdag Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op dinsdag 28 maart is er een Open Pizzadeegdinsdag. Kom de sfeer proeven!

Open avond VGSL ‘Franciscus Gomarus’

Leiden Leiden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leiden, de VGSL 'Franciscus Gomarus'! Op 30 maart is er een open avond. Kom gezellig een kijkje nemen!

Open avond VGST

Enschede Enschede

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Enschede, de VGST! Op 30 maart is er een open avond. Kom gezellig een kijkje nemen!

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Op 6 april is er een open avond, kom gezellig langs!

Open avond VGSN-TQ

Nijmegen Nijmegen

Op 11 april vindt de volleybalavond van de VGSN Thesaurum Queritans plaats. Kom studenten ontmoeten en lekker sporten in Nijmegen!

Open Bijbelkring GSV Groningen

Groningen Hereweg 40, Groningen

Kom langs op een open bijbelkring; Met een groepje samen eten, een Bijbelstudie doen en als afsluiting een borrel.

Open avond VGSW

Wageningen Wageningen, Gelderland

Ga je in Wageningen studeren en ben je nog op zoek naar een christelijke studentenvereniging? Kom dan bij ons langs op één van onze open avonden! Je kan natuurlijk ook altijd langskomen na een open dag van de WUR of CHE. Je bent ook altijd tussendoor welkom op dinsdagavond om met ons te kringen of …

Open avond VGSW Lees meer »

Open avond VGSR

Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

Op 13 april is er een open avond bij de christelijke studentenvereniging in Rotterdam. Kom gezellig langs!