Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open Bijbelstudie Betula pubescens

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Arnhem, Betula pubescens. Tijdens deze open bijbelstudie op 27 september ben je welkom voor een (geloofs-)gesprek.

Open Soos Betula pubescens

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Arnhem, Betula pubescens. Op deze open soos op 29 september ben je welkom om nog een laatste keer te kunnen proeven van de sfeer bij betula en je in te schrijven. Kom vooral!

Open Bijbelstudie Pro Deo

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo. Op 6 oktober is er een bijbelstudie, waarbij je van harte welkom bent.

Inschrijfborrel Pro Deo

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo. Op 11 oktober is je laatste kans op te kijken bij de vereniging en je in te schrijven om lid te worden. Kom vooral!

Open Soos GSV

Sociƫteit Groningen

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Groningen! Tijdens deze activiteit kan je de sfeer proeven op de GSV.

Open avond VGSU

Utrecht Utrecht

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Utrecht, de VGSU! Op 17 november is er een open avond. Kom gezellig een kijkje nemen!

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Delft, de VGSD! Op 15 december is er een avond van zang en gebed ter ere van kerst.

Open activiteit Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op 12 januari is er een open activiteit.