Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open BBQ VGSW

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Wageningen VGSW. Kijk een keer mee bij de open soos van VGSW om te zien of het iets voor jou is!

Open Activiteit Pro Deo

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Deventer Pro Deo. Kijk een keer mee bij de open activiteit van Pro Deo om te zien of het iets voor jou is!

Open Soos VGSL

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Leiden VGSL. Kijk een keer mee bij de open soos van VGSL om te zien of het iets voor jou is!

Open Soos VGST

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Enschede VGST. Kijk een keer mee bij de open soos van VGST om te zien of het iets voor jou is!

Open BBQ VGSN

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Nijmegen VGSN. Kijk een keer mee bij de open soos van VGSN om te zien of het iets voor jou is!

Avond van Zang en Gebed VGSD

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Delft VGSD. Kijk een keer mee bij de avond van zang en gebed (AZG) van VGSD om te zien of het iets voor jou is!

Open Pizzadeeg Dinsdag Pro Deo

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Deventer Pro Deo. Kijk een keer mee bij de open pizzadeeg dinsdag van Pro Deo om te zien of het iets voor jou is!

Open avond VGSR

Open dag bij de christelijke studentenvereniging in Rotterdam VGSR. Kijk een keer mee bij de open soos van VGSR om te zien of het iets voor jou is!