Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open Pizzadeegdinsdag Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op dinsdag 27 juni is er een open pizzadeegdinsdag. Kom de sfeer proeven bij Pro Deo!

Open activiteit Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Op donderdag 29 juni is er een open activiteit. Kom langs!

Open avond VGSN-TQ

Nijmegen Nijmegen

Kom langs op de open barbecue van de VGSN Thesaurum Queritans op 29 juni! Je kunt hier onder het genot van iets van de grill gezellig kennismaken met studenten uit Nijmegen.

Open avond VGSR

Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Op 29 juni is er een open avond bij de christelijke studentenvereniging in Rotterdam. Kom gezellig langs!

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Delft, de VGSD! Op 30 juni is er een barbecue met daarna een avond van zang en gebed.

Inschrijfborrel Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Deventer, Pro Deo! Tijdens deze inschrijfborrel is je laatste kans om een kijkje te nemen bij Pro Deo en je in te schrijven!

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de christelijke studentenvereniging in Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Op 6 juli is er een open avond, kom gezellig langs om de sfeer te proeven!

KEIweek GSV Groningen

Groningen Hereweg 40, Groningen

Kom langs bij de GSV in deze week om van het studentenleven te proeven in de meest noordelijke studentenstad van Nederland.