Bekijk de open dagen van alle christelijke studentenverenigingen van VGS-Nederland. Loop een dag of avond mee en kijk of een van deze verenigingen iets voor jou is. Zoek op de plaats waar jij mee wilt kijken, of scroll door de lijst om een open dag van een vereniging uit te kiezen.

Open avond VGSU

Utrecht Utrecht

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Utrecht, VGSU! Deze avond zal er een activiteit worden georganiseerd, die wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Open Terras GSV

Groningen Hereweg 40, Groningen

Kom langs bij de leukste christelijke vereniging van Groningen, GSV! Kom de sfeer proeven op het Open Terras van de soci√ęteit van GSV!

Open avond VGSN-TQ

Nijmegen Nijmegen

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Nijmegen, VGSN-TQ! Deze avond is er een barbeque waar je gezellig kunt eten en kennis kunt maken met de leden van VGSN-TQ.

Open avond VGSR

Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Kom langs bij de leukste christelijke vereniging van Rotterdam, VGSR! Deze avond wordt er een barbeque georganiseerd!

Open feest VGSU

Utrecht Utrecht

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Utrecht, VGSU! Deze avond is er een feest!

Open avond VGSD

Delft Delft

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Delft, VGSD! Deze avond zal er een barbeque worden georganiseerd en daarna een Avond van Zang en Gebed. Er wordt afgesloten met een gezellige borrel op de sooschboot!

Open avond It Bernlef Ielde

Leeuwarden Leeuwarden

Kom langs bij de leukste Christelijke studentenvereniging van Leeuwarden, It Bernlef Ielde! Deze avond zal er bijbelstudie worden gedaan en is er een borrel achteraf.

Open avond Pro Deo

Deventer Deventer

Kom langs bij de leukste christelijke studentenvereniging van Deventer, Pro Deo! Deze avond zal er een activiteit worden georganiseerd en er zal worden afgesloten met een gezellige borrel!