Hulp bij Studiekeuze

Ben jij nog volop bezig met je studiekeuze en kun je nu geen open dagen meer bezoeken vanwege de coronamaatregelen? Iedereen moet volgens ons genoeg informatie kunnen krijgen voor zijn of haar keuze. Daarom kun je aan meer dan 120 leden van VGS-Nederland vragen stellen over (bachelor) studies uit veertien verschillende steden! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Vul voor algemene vragen het contactformulier in.

Het initiatief ‘Hulp bij studiekeuze’

Dit initiatief is tot stand gekomen naar aanleiding van de coronacrisis. Terwijl scholieren thuis zitten en het nog lastiger wordt om een studiekeuze te maken. Ook onze leden zitten veel thuis. Onze leden studeren in allemaal verschillende steden. Daarnaast doen zij een groot scala aan verschillende studies. Daardoor is er veel kennis in huis bij VGS-Nederland. Scholieren die hulp nodig hebben bij hun studiekeuze willen we verder helpen. Door contact te leggen tussen zoekende middelbare scholieren en onze leden van de verschillende studentenverenigingen. Een groot aantal van onze leden heeft aangegeven dat er contact gelegd mag worden. Mocht desondanks jouw vraag niet door een van de honderdtwintig aangemelde leden beantwoord kunnen worden. Dan zullen we ons best doen om een van de andere honderden leden contact met jou te laten leggen. Als het contact er is kan er ook gezocht worden naar mogelijkheden om mee te lopen bij de studie.

Vragen kunnen van studies gaan van rechten tot informatica, van diergeneeskunde tot tandartsassistent. Door de laagdrempelige manier van contact mogen alle vragen gesteld worden. Heb je vragen over een studentenstad, over op jezelf wonen of simpelweg over een studie: al deze vragen mogen gesteld worden. Op breed vlak proberen we de hulp bij de studiekeuze te bieden. Zodat elke scholier een afgewogen keuze kan maken over zijn vervolgstappen zonder dat deze belemmerd wordt door de huidige pandemie.

Christelijke Studentenvereniging Studie