CHRISTELIJKE STUDENTENVERENIGING LEEUWARDEN

IT BERNLEF IELDE

Contact
Pilotenspel 7
8923BE
Leeuwarden

contact@itbernlefielde.nl

Website: itbernlefielde.nl
Komende open dagen

Wij zijn GHBOV It Bernlef Ielde uit Leeuwarden! Een vereniging waar ruimte is voor vriendschap, gezelligheid maar ook zeker diepgang. Elke woensdagavond eten we in kleine groepen om vervolgens gezamenlijk de bijbel open te slaan en te praten over het geloof en bijbehorende vraagstukken. Hiernaast hebben we een aantal keer per jaar een christelijke thema-avond met een spreker en eens per jaar een toerustingsweekend en een studentendienst. 

Binnen de studentenvereniging leer je snel nieuwe mensen kennen, waarmee je samen geniet van geweldige feesten en (spontane) activiteiten zoals een kamp, liftrace en nog veel meer!

Naast dat we christelijk actief zijn, wordt er ook aandacht besteed aan studentikoziteit en amicaliteit. Elke week staan we met z’n allen in onze sociëteit om de beste feestjes te vieren! Immers, gezelligheid kent geen tijd!

Verder biedt de vereniging ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door inzet in verschillende commissies is het mogelijk jezelf breder te ontwikkelen naast je studie.Met tien verenigingshuizen in dezelfde wijk is gezelligheid slechts een paar stappen van je verwijderd. Kom gerust een keer bij ons langs, de koffie loopt en het bier staat koud!