CHRISTELIJKE STUDENTENVERENIGING DELFT

VGSD

Contact
VGSD
Postbus 1080
2600 BB Delft
abactis@vgsd.nl

Website: vgsd.nl
Komende open dagen

De Vereniging van Gereformeerde Studenten te Delft is een christelijke, actieve en studentikoze studentenvereniging met ongeveer 60 leden. Wij zijn een hechte en enthousiaste groep studenten, waar iedereen elkaar kent. We willen in onze studententijd actief christen zijn en een goede, gezellige tijd met elkaar hebben.

De bijbelkring is daarom een belangrijk onderdeel van de VGSD; in kleine groepen bestuderen we de Bijbel om God en elkaar beter te leren kennen. Daarnaast hebben we regelmatig Avonden van Zang en Gebed (Worship-avonden) met de hele vereniging, waar we samen God eren en aanbidden. Maar er worden ook lezingen georganiseerd om verdieping te zoeken in geloof of buiten onze grenzen van de technische studies te kijken, dus bijvoorbeeld over filosofische, economische of maatschappelijke onderwerpen. Daarnaast verbreden we onze kennis door middel van werkgroepen, gegeven door onze eigen leden, en discussieavonden.

Ook zijn we elke donderdagavond te vinden op de soosboot voor de wekelijkse borrel. Onder genot van een biertje is er ruimte om te bespreken wat ons bezighoudt en hebben we een goede en gezellige tijd samen. Verder organiseren we lift-, zeil-, dispuuts- en kringweekenden. Eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom ook eens langs en ervaar het zelf!